Boglige fag

Vi kan tilbyde…

Hovedvægten i de boglige fag er lagt på dansk, matematik og engelsk. Der er niveaudeling i alle tre fag. Derudover er der natur & teknik, religion & filosofi, biologi, geografi, samfundsfag og historie, hvor der arbejdes tværfagligt.

Yderligere er der hver morgen fortælletime hvor tværfaglige temaer tages op ud fra fagene: Kristendom, historie, fysik/science, samtidsorientering, geografi og erhvervsorientering. Her er du sammen med alle de andre elever, hvor I lytter til et oplæg, et foredrag eller en debat.

Dansk

Danskundervisningen er det fag, hvor vi læser, skriver og øver os i at fortælle. Vi arbejder også med billeder, reklamer og film. Vi prøver at blive klogere på den verden, vi lever i. Nogle elever går til prøve i danskfaget.

Emneuger

Matematik

I matematikundervisningen arbejder vi med almindelig regning. Vi tager udgangspunkt i dagligdagen med handelsregning, og arbejder med de fire regnearter m.m. Nogle af skolens elever går til prøve i matematik.

Engelsk

I engelsk kommer du til at arbejde ud fra det niveau du er kommet til. Der vil blive taget udgangspunkt i det talte sprog, så undervisningen kommer til at indeholde alt fra sang og musik til almindelig samtale. Nogle elever går til prøve i engelsk.

Dybbøl Efterskole

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx