Kostpolitik

Dybbøl Efterskoles kostpolitik:

• Vi har 3 hovedmåltider pr. dag og 3 mellemmåltider.
  • Frugt til morgenmaden hver dag og adgang til frisk frugt hele dagen (ca. 2 stk. pr. elev).
    Vi bruger årstidens frugt og grønt.
  • Tilbud om fisk, hver dag ved aftenbuffeten.
  • Vi serverer en blanding af nye og gamle retter.
  • Vi bager alt vores brød selv – oftest med groft mel og kerner.
  • Vi steger i ovn og steger vi på panden, bruger vi det gode fedtstof.
  • Der serveres salater, råkost, salatbar, el. kogte/stegte grøntsager til både frokost og aften.
  • Til dagens måltider serveres vand, og to gange om dagen (morgen og aften) er der tilbud om mælk.
  • Mellemmåltiderne for -, eftermiddag og aften er frugt/grønt og groft brød – og et par gange om ugen er der kage.
  • Saftevand er en weekenddrik samt ved særlige lejligheder.

Vi lægger vægt på at give eleverne nogle sunde, varierede og spændende madoplevelser. Vi serverer mad som smager godt og ser godt ud.
Vi inddrager elevernes idéer og madønsker, i det omfang det kan lade sig gøre.

Link til Fødevarestyrelsens smileyordning kan ses her.

Eleverne spiser Sund kost er alfa omega Eleverne til spisning på Dybbøl Efterskole

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx